KASTAMONU / MERKEZ - Hüseyin Üster Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Kas

Özel çocuklarımızın kıymetli anneleri için okulumuzda kursumuz başlamıştır.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Vural YILMAZ öğretmenler günü sebebiyle okulumuz öğretmenlerine hediyelerini takdim etti.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Kastamonu Belediye Başkanı Sn. Op. Dr. R. Galip VİDİNLİOĞLU'nun eşi İlknur hanımefendi Kastamonu Belediye Başkanı Yardımcısı Sn. Mehmet YURT'un eşi Rasime hanımefendi ve okulumuzuda ismi verilen Hüseyin Üster beyfendinin eşi Neveda hanımefendi ve gelini Büşra hanımefendi, STK başkan ve üyeleri ve birçok Kastamonunun önde gelen isimleri okulumuza ziyaret gerçekleştirdiler. Öğretmenlerle kısa bir sohbetin ardından pasta kesimine geçildi. Ziyarette emeği geçen tüm ziyaretçilerimize teşriflerinden ötürü okulumuz adına teşekkür ederiz

FLOOR CURLİNG TURNUVASINDA HÜSEYİN ÜSTER RÜZGARI

Haz

Okulumuz 4. 8. ve 12. sınıflarımıza mezuniyet törenini velilerin de katılımıyla gerçekleştirdik. 4. ve 8. sınıf öğrencilerimize diğer kademelerde 12. sınıf öğrencilerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Velilerimize okul kermesine büyük katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Haz

İl Valimiz Sayın Avni ÇAKIR'ın Saygıdeğer Eşi Bahar ÇAKIR Hanımefendi okulumuza ziyarette bulundular. Kendilerine teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz

Haz

Sayın Valimizin Saygıdeğer Eşi Bahar Hanımefendi, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cengiz Bahçacıoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Fatma Türkmen, Okul Müdürlerimiz ve velilerimizle kermesimizin açılışını gerçekleştirik. Kendilerine teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Haz

Okulumuz öğrencileri ile biber, patlıcan, kabak ve domatesleri çimlendirip sonra okul bahçemize ekimlerini gerçekleştirdik.

BASINDA ENGELLİLER HAFTASI PROGRAMIMIZ

Haz

Okulumuz öğrencileri ile floor curling yarışmasına katıldık. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Haz

Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Özel Sporcular Atletizm müsabakalarına okulumuz öğrencileri ile katıldık. Kendilerine başarılarından dolayı tebrik ederiz.